Články Späť na všetky novinky

Slovaktual bol súčasťou Pracovných trhov v Handlovej

Slovaktual bol súčasťou Pracovných trhov v Handlovej

V piatok 7. júna 2024 sa na Námestí baníkov v Handlovej konali 3. Pracovné trhy, ktoré organizovalo Kontaktné centrum v Handlovej. Zúčastnilo sa ich rekordných 26 vystavovateľov a stovky návštevníkov, medzi ktorými nechýbal ani Slovaktual.

Situácia na pracovnom trhu je rušná a rovnako tomu bolo aj v tento deň. Teší nás, že máme voľné pracovné pozície a mohli sme osloviť množstvo ľudí, ktorí sa zastavili v našom stánku. Ponúkli sme im možnosť zamestnať sa pod heslom „PRIDAJ SA K NÁM!“

Hrdé zamestnankyne Slovaktualu využili šancu byť v priamom kontakte s našimi potenciálnymi budúcimi zamestnancami. Na tohtoročných trhoch sme prezentovali našu spoločnosť ako jedného z popredných zamestnávateľov v regióne, čo dokazujú finančné aj nefinančné benefity, ktoré ponúkame.

Uvedomujeme si, že nie každý má možnosť uchádzať sa o zamestnanie elektronicky. Preto nás teší, že sme mohli osobne odprezentovať voľné pracovné pozície širokej verejnosti a pomôcť ľuďom nájsť si u nás uplatnenie.

Pri skladaní nášho „výstaviska“ sme už zbierali prvé životopisy. Cestou z Handlovej sme ich čítali a tešili sa zo záujmu účastníkov.

PRIDAJTE SA K NÁM!

Uverejnené: 8.6.2024

Ďalšie články