Články Späť na všetky novinky

V Slovaktuale sme oslávili MDD na ihrisku v Pravenci

V Slovaktuale sme oslávili MDD na ihrisku v Pravenci

Slovaktual opäť pripravil k Medzinárodnému dňu detí zábavné popoludnie pre deti svojich zamestnancov. Tak ako po iné roky, aj teraz sa konalo na futbalovom ihrisku v Pravenci. Počasie nám prialo, čo prispelo k výbornej nálade všetkých zúčastnených.

Pre deti sme si pripravili množstvo zábavných a tvorivých aktivít. Tento rok mali možnosť vyskúšať si svoje zručnosti pri rôznych remeselných činnostiach. S nadšením si vyrábali syrové nite, zhotovovali sviečky z vosku, maľovali medovníky a niektorí si skúsili prácu s drôtikom. 

Počas celej akcie si deti mohli pochutnávať na sladkom aj slanom občerstvení.  

Lezecká stena, skákacie hrady a maľovanie na tvár, to sú len niektoré z lákadiel, ktoré si deti s radosťou užívali. Každý si našiel to svoje a nikto nezostal bez úsmevu. Celým podujatím deti sprevádzali maskoti z Labkovej patroly – Skye a Marshall.

Vyvrcholením dňa bolo popoludňajšie prekvapenie – penová párty, o ktorú sa postarali dobrovoľní hasiči z Nedožier – Brezian.

Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii a zúčastnili sa. Vďaka vám všetkým sme deťom vytvorili popoludnie, na ktoré budú ešte dlho spomínať. 

Deň detí v Slovaktuale bol plný smiechu a my sa už teraz sa tešíme na ďalší ročník 🙂 

Uverejnené: 11.6.2024

Ďalšie články